Voor elke aandoening een passende fysiotherapeut

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt. Bij fysiotherapie staat het menselijk bewegen centraal. De fysiotherapeut van ParaMáx gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer vooruit te helpen.

Gespecialiseerde fysiotherapeut
Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren. Zo zijn er binnen ParaMáx onder andere kinderfysiotherapeuten, een arbeidsfysiotherapeut en een manueel fysiotherapeut. Daarnaast zijn er fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op orthopedische klachten, op reumatische klachten, op psychosomatische klachten zoals vermoeidheid of benauwdheid, op vochtophopingen/lymfologie, op bekkenklachten of op hart- en vaatziekten.

De fysiotherapeut behandelt met als doel het lichamelijk herstel te bevorderen. Hier zult u zo mogelijk zelf aan mee moeten werken. Het kan zijn dat de fysiotherapeut u oefeningen leert die u zelfstandig enkele keren per dag/week moet herhalen. Het is belangrijk voor het effect en de voortgang van de behandeling dat u zich hier goed aan houdt. Aan het einde van een behandeling zal de fysiotherapeut met u bespreken wat u zelfstandig kan doen. De fysiotherapeut maakt het mogelijk dat iedereen binnen zijn eigen vermogen zo optimaal mogelijk kan bewegen. Want soepel bewegen is optimaal leven.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

ParaMáx
(040) 888 90 40
Locatie Veldhoven route 52

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
8.00 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving